Met stromende energie en je wijze lijf van klacht naar kracht

 I.v.m. Covid-19/Corona, is het voor ieders gezondheid belangrijk dat er richtlijnen, ook in de praktijk, zijn. Deze zijn in de volgende 2 stukken te lezen: richtlijnen( brief) en regels. Lees deze s.v.p. door en leg contact bij vragen. Voor je afspraak, stuur ik je nog een mail met vragen over je gezondheid. Lees ook op Covid 19/Corona.

Welkom bij Ki-no-nagare! Je leest dit uit interesse of omdat je op zoek bent naar een manier om met je klachten aan de slag te gaan.

Kinesiologie is daar een mooie vorm voor. Via de spiertest en de wijsheid van je lichaam gaan we aan de slag. Bij klachten zowel lichamelijk als emotioneel van aard zitten er blokkades in de energiestroom.

Door te zorgen dat het weer stroomt, kan je lichaam zichzelf helpen helen. Als kinesioloog zet ik met jou dat proces in gang. 

Naast dat het effect heeft op je klachten, kom je meer in balans en krijg je meer afstemming met jouw lichaam. Mijn missie is om je te ondersteunen om met hernieuwde balans bewust en vol in je kracht te staan en van daaruit je leven vorm te geven. Ik geloof dat zowel jij als de wereld daar het mooist van worden.

Meestal kunnen we als mens het leven prima leven, zowel lichamelijk als emotioneel. Soms lukt het in een periode even minder. Dan is het waardevol om je in zo'n periode te laten ondersteunen. Kijk eens op Voor wie, om een beeld te krijgen wie en waarmee ik mensen ondersteun.

Als onderdeel en indien gewenst apart, bied ik ook levens- en bewustzijnscoaching aan. 

En mocht je zin hebben in een effectieve en ontspannende korte massage, dan ben je bij mij van harte welkom voor een stoelmassage. Tot ziens in Gouda. Annet Kemmer

      

 Er huist meer verstand in uw lichaam, dan in uw beste wijsheid (Friedrich Nietzsche)Wil je meer weten, mail info@ki-no-nagare.nl of vul het Contactformulier in of bel naar 06-44852808
 

 
 
 © Ki-no-nagare Kinesiologie